alpha

ouderwets goed met de kennis van nu!

Vanaf 1 februari 2017 zijn de deuren geopend van onze winkel in de Molenstraat 28 te Meppel. Onze winkel is gespecialiseerd in Natuurljke Diervoeding voor bijna alle huisdieren. Zo hebben we een zeer breed assortiment voor hond en kat waar natuurlijke brokken, snacks, vers vlees en supplementen  rijkelijk aanwezig zijn. Naast natuurlijke voeding hebben wij ook  een breed programma in halsbanden, lijnen, tuigen en nog veel meer!

Hieronder een aantal foto’s van onze winkel om een impressie te krijgen van ons bijzondere assortiment.

Door de jaren heen hebben wij zeer veel ervaring opgedaan op het gebied van dieren en diervoeding. Raymond heeft al meer dan 25 jaar ervaring met honden en het trainen ervan op zijn eigen hondenschool en heeft daarnaast jaren gewerkt in de dierenoeding branche als accountmanager/adviseur van natuurlijk honden en kattenvoer.

Wij verkopen niet alle merken, we hebben duidelijke keuzes gemaakt in ons assortiment op basis van onze kennis en ervaring. Onze keuzes zijn gebaseerd op een goede prijs/kwaliteit verhouding en 100% natuurlijke ingrediënten zonder gebruik van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Ook hebben wij gekeken naar de oorsprong van de gebruikte ingrediënten. Helaas kunnen we niet alles herleiden, maar in veel van onze producten wordt gebruik gemaakt van verantwoord gehouden vlees- , vis-, groente-, fruit- en plantensoorten.

Onze merken
Hieronder een kleine greep van de merken die in onze winkel verkrijgbaar zijn, we hebben een ruime voorraad!

Honden mee naar de winkel
Wanneer jij je hond wil meenemen naar de winkel dan vinden wij dat alleen maar leuk. Dus neem je trouwe viervoeter gerust mee! Wel vragen wij jullie rekening te houden met het volgende:

  • Honden blijven aangelijnd
  • Let op evt. markeergedrag (plassen tegen stellingen)

Parkeren
Onze winkel is gemakkelijk te bereiken via de Koekoekstraat waar een groot parkeerterrein gelegen is. Vanaf het parkeerterrein loop je zo naar onze winkel toe, dit is ongeveer 50 meter. Wanneer je verder niet de stad in gaat en alleen onze winkel bezoekt, dan mag je je auto gerust bij de winkel parkeren. Hier is plek voor 2 auto’s en je hoeft niet te betalen!

Wij hopen dat jij gezellig een keer langs komt!

Groetjes,

Raymond

Contact & openingstijden

Adresgegevens

Alpha Natura
Molenstraat 28
7941 AW Meppel

Contactgegevens

Het is zaterdag 21:06Sorry, we zijn gesloten.
maandagGesloten
dinsdag10:00 — 18:00
woensdag10:00 — 18:00
donderdag10:00 — 18:00
vrijdag10:00 — 18:00
zaterdag10:00 — 17:00
zondagGesloten

Parkeren

U kunt met uw auto via de koekoekstraat GRATIS voor de deur van onze winkel parkeren!

(dit is alleen toegestaan wanneer u onze winkel bezoekt)

Wilt u langer parkeren dan kunt het beste parkeren op het grote parkeerterrein van de Koekoekstraat, hier zijn voldoende parkeerplaatsen (betaald!) waar vandaan u zo langs onze winkel het centrum in loopt.