Over Alpha Meppel

Onze hondenschool

Ik, Raymond Plomp, ben eigenaar van Alpha Hondenschool Meppel. Ik wil een hondenschool neerzetten waar baas en hond heel veel kunnen leren en vooral samen veel plezier beleven. Beiden heb ik vele jaren ervaring in zowel de gehoorzaamheid als de hondensport alsmede in de omgang met honden die probleemgedrag vertonen.

Alpha Hondenschool is een hondenschool en gedragscentrum. Wij zijn al ruim 25 jaar actief met diverse cursussen op het gebied van hondenopvoeding en hondensport.

Wij werken volledig met hondvriendelijke trainingsmethodes en daarnaast ook geheel onafhankelijk, waardoor wij aan geen enkele methode gebonden zijn. Wat hier een groot voordeel van is, is dat we de mogelijkheid hebben om de juiste begeleiding aan te meten bij u en uw hond.

In de loop van de jaren hebben wij ervaren dat geen enkele hond of baas gelijk is, sterker nog elke baas-hondcombinatie is anders. Bij Alpha Hondenschool krijgt iedere baas-hondcombinatie dan ook begeleiding bij het vinden van een manier van trainen die het beste bij hen past, om zo het gewenste eindresultaat te behalen. Door elkaar te leren begrijpen en te leren samenwerken ontstaat een goede baas-hondrelatie en worden ook veel gedragsproblemen voorkomen.

Alle medewerkers van onze hondenschool zijn professioneel opgeleide instructeurs met zeer veel praktijkervaring die u met veel gedrevenheid zullen begeleiden tijdens één van onze cursussen. We zorgen ervoor dat iedereen uit het Alpha-Team op de hoogte blijft van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van hondengedrag en hondentraining.

Wij hopen u van harte welkom te kunnen heten tijdens een van onze cursussen.

Raymond Plomp

En het gehele Alpha Team!