Alpha Meppel
voor de juiste opvoeding van uw hond!

Midden in de wijk "de Oosterboer" te Meppel ligt het Hippisch Centrum Robaard. Op deze prachtige en centraal gelegen locatie hebben wij de beschikking over een ruim buitenveld en een grote binnen-rijbak. Dit geeft ons het grote voordeel dat wij het gehele jaar geopend kunnen zijn en natuurlijk bij slecht weer heerlijk binnen trainen!

Alle lessen in de binnenbak zullen met behulp van een microfoon worden gegeven, zodat alle uitleg voor iedereen goed verstaanbaar is.

Tevens geeft deze locatie ons de mogelijkheid om in ons eigen leslokaal alle cursisten te voorzien van leerzame theorielessen. En natuurlijk is er ook tijd voor gezelligheid en dat kan zeker in de kantine van de familie Robaard, hier staat de koffie altijd voor u klaar.

Routebeschrijving
Komende vanaf de A-32 richting neemt u de 2e afslag Meppel. Nadat u het ziekenhuis gepasseerd bent kunt u op de rotonde linksaf over het water richting Ruinerwold. Na ongeveer 500 meter slaat u op de tweede rontonde linksaf de Oosterboerweg in. Deze weg maakt 3 kronkels (verkeersremmers), u moet gewoon de weg  recht door volgen.

Dan maakt de Oosterboerweg na ongeveer 500 meter een scherpe bocht naar links. In die bocht is een verkeersdrempel waarop u rechtsaf de Blankensteinweg in kunt slaan. Deze weg loopt dood en is alleen voor bestemmingsverkeer. Na 100 meter ziet u een boerderij aan uw linkerhand en daar worden onze cursussen gegeven. Op het erf staat een grote manege waarin onze cursusruimte is.De Blankensteinweg is een zijweg van de Oosterboerweg.

Komende vanaf de A-28 afslag De Wijk. Dan rijdt u richting Meppel. U kunt 100 meter voor het ziekenhuis op de rotonde rechtsaf slaan richting Ruinerwold. Verder geldt voor u bovenstaande route.

Adresgegevens:

Hippisch Centrum Robaard

Blankensteinweg 53, 7943 KN, Meppel

NAVIGATIETIP!
Kies oosterboerweg (nr.30) i.p.v. de blankensteinweg !

(dit is het huis tegen over de inrit van de hondenschool)

ALPHA MEPPEL / NATURA

De gezelligste hondenschool & dierenwinkel van Drenthe!

Het adres voor Puppycursus, Gehoorzaamheid, Hondensport, Gedragsbegeleiding en Natuurlijke Diervoeding.

CONTACT

Molenstraat 28                            7941 AW Meppel

0522-242343 info@alphanatura.nl

06-24949791 info@alphameppel.nl

 

KEURMERK

Find Us On Facebook

facebook!