Alpha Meppel
voor de juiste opvoeding van uw hond!

Iedereen die al lange tijd een hond heeft herkent het wel: de gehoorzaamheid, maar zeker ook onze begeleiding naar je hond laat nog wel eens te wensen over. Logisch! De gemiddelde autorijder zakt óók als een baksteen wanneer hij of zij nu ineens rij-examen zou moeten doen. We zijn gewoon niet meer zo bezig met al die regeltjes zoals tijdens onze rijlessen, dit houdt niet in dat we het helemaal vergeten zijn!

Dit is bij onze honden ook het geval, de intensiviteit van de gehoorzaamheid verslapt na verloop van tijd en alles wat we doen met de hond wordt een gewoonte.... Geconditioneerd gedrag noemen we dat, weten jullie nog? In gewone mensentaal.....een sleur ;-) Ook voor onze honden geldt dat ze het niet allemaal vergeten zijn, het moet alleen even opgefrist worden.

Deze cursus is bedoeld voor oud-cursisten die een tijd geleden bij ons de basiscursus gehoorzaamheid hebben gevolgd en de gehoorzaamheid van de hond weer eens wil opfrissen. Of wellicht is uw hond na enige tijd wat probleemgedrag gaan vertonen. Ook hierbij kunnen wij u helpen tijdens de opfriscursus.

 

Natuurlijk zijn er in de trainingswereld ook een hoop nieuwe ontdekkingen gedaan die de kijk op onze hond hebben veranderd. Al deze nieuwe kennis en ontwikkelingen zijn natuurlijk meegenomen in onze cursussen. Vooral onze basiscursus heeft grote veranderingen ondergaan en daarom is het juist zo leuk om oud-cursisten weer terug te zien in onze vernieuwde basiscursus. Alleen voor jullie heet het dan de "opfriscursus". Jullie mogen weer volledig een basiscursus meedraaien en zo al je eigen kennis en de gehoorzaamheid van je hond weer eens lekker opfrissen!

Hoe gaat het in z'n werk?

Zoals wij al eerder vertelden zal de opfriscursus uitsluitend zijn voor oud-cursisten. Na aanmelding voor de opfriscursus krijgt u een bevestiging toegestuurd voor deelname aan de opfriscursus. Wij als hondenschool zullen u en uw hond vervolgens inplannen in een eerstvolgende basiscursus waar een week voor de startdatum nog plaats vrij is. Zit de eerstvolgende basiscursus helemaal vol dan krijgt u gegarandeerd een plekje in de daaropvolgende basiscursus. U wacht dus maximaal 10 weken voor u kunt deelnemen.

Uiteraard is er voor onze oud-cursisten een speciaal tarief voor deze cursus. Kortom een hele voordelige manier om samen met je hond weer met veel plezier te gaan trainen!

ALPHA MEPPEL / NATURA

De gezelligste hondenschool & dierenwinkel van Drenthe!

Het adres voor Puppycursus, Gehoorzaamheid, Hondensport, Gedragsbegeleiding en Natuurlijke Diervoeding.

CONTACT

Molenstraat 28                            7941 AW Meppel

0522-242343 info@alphanatura.nl

06-24949791 info@alphameppel.nl

 

KEURMERK

Find Us On Facebook

facebook!