Alpha Meppel
voor de juiste opvoeding van uw hond!

Mijn naam is dus Sophie Witschge en ik woon samen met Raymond, onze zoon Tim en onze 4 hondjes in Meppel. Ik ben ruim 10 jaar geleden bij Alpha Hondenschool Meppel begonnen als cursist behendigheid met onze Spaanse Waterhond Tjafa. Ik was destijds al actief binnen de diertraining en algauw werkte ik dan ook volop mee binnen de hondnschool. Momenteel kun je mij tegen komen bij de puppy-inloop en als examinator.

           

Als kind was ik al gek op honden en ik verslond dan ook alle boeken en tijdschriften over honden die ik maar kon vinden. Op mijn 18e kreeg ik mijn eerste hond en sinds die tijd zijn honden niet meer uit mijn leven weg te denken. Met mijn eigen honden heb ik verschillende gehoorzaamheidscursussen gevolgd, verschillende hondensporten gedaan en ook shows gelopen. Tijdens mijn studie Diermanagement groeide mijn interesse in gedrag van dieren, honden in het bijzonder, leren bij dieren en diertraining. In de loop van de jaren ben ik me hier dan ook verder in gaan verdiepen en ontwikkelen. Naast Dierkundig Ingenieur (afgestudeerd Diermanager) ben ik inmiddels ook gecertificeerd SATS Bridge & Target (dier)trainer. Mijn ervaring m.b.t. gedragsbegeleiding en diertraining beperkt zich niet alleen tot honden, maar ook konijnen, knaagdieren, kromsnavels, paarden, fretten, katten en zelfs vee.

               

Doordeweeks ben ik werkzaam op het AOC-Terra MBO Meppel als docent Dierverzorging, waar ik leerlingen lesgeef in o.a. diergedrag en het trainen van dieren. Inmiddels heb ik de nodig ervaring opgedaan met het trainen van verschillende diersoorten, waaronder geiten, konijnen en grasparkieten.

Toch blijven honden, hun gedrag en het trainen met deze geweldige diersoort mijn grote passie.
Niet voor niets besteed ik met veel plezier mijn vrije tijd aan het mensen leren begrijpen en trainen van hun hond.

Graag tot ziens op onze hondenschool!

ALPHA MEPPEL / NATURA

De gezelligste hondenschool & dierenwinkel van Drenthe!

Het adres voor Puppycursus, Gehoorzaamheid, Hondensport, Gedragsbegeleiding en Natuurlijke Diervoeding.

CONTACT

Molenstraat 28                            7941 AW Meppel

0522-242343 info@alphanatura.nl

06-24949791 info@alphameppel.nl

 

KEURMERK

Find Us On Facebook

facebook!