Alpha Meppel
voor de juiste opvoeding van uw hond!
Mijn naam is Linda en ik woon in Assen. Na jarenlang (v.a. 2010) zelf getraind te hebben in behendigheid met onze hond Buddy (kruising labrador/herder) ben ik een stapje verder gegaan en ben ik gaan lesgeven in deze hondensport. Hiervoor heb ik een cursus gevolgd bij Agility Campus. Na de zeer leerzame en gezellige dagen heb ik mijn certificaat behaald als instructrice behendigheid voor het aanleren van de toestellen.
 
Sinds mei 2017 ben ik gecertificeerd instructeur en ben ik gaan lesgeven op de hondenschool waar ik zelf jaren lang heb getraind Buddy. Het les geven in behendigheid vind ik ontzettend leuk en aangezien Buddy ook ouder werd (inmiddels overleden) en het spelletje fysiek minder aan kon, ben ik mij 100% gaan focussen op het lesgeven in behendigheid. Inmiddels is het lesgeven in behendigheid voor mij een grote passie geworden en vind ik het zelfs leuker dan zelf te lopen. Daarom doe ik het met ontzettend veel plezier en krijgt het al mijn inzet.
 
Ondertussen kan ik genieten van mijn eigen hond. Boris is een kruising beagle/australian Shepherd. Hij is super graag aan het werk en kent veel basis oefeningen voor de behendigheid.
 

Het teamwork tussen baas en hond is in dit spelletje erg belangrijk, het is ontzettend leuk om alle baas/hond combinaties te zien groeien hierin. "Plezier hebben" tijdens mijn lessen staat hoog op het lijstje, dit geldt niet alleen voor de hond maar zeker ook voor "de baas". Eigen inbreng voor oefeningen tijdens de lessen zijn meer dan welkom! Ik hoor graag wat jij als cursist leuk vind en waar je meer op wilt oefenen, dan zal ik mijn lessen aanpassen naar jouw eigen wensen. Per les analyseer ik ook hoe er getraind is en hoe de volgende les eruit komt te zien, op deze manier komen we steeds dichter bij het gewenste niveau.
 
Ik hoop ook jou met je hond een keer te zien tijdens mijn lessen en behendigheid!
 
Groetjes Linda

ALPHA MEPPEL / NATURA

De gezelligste hondenschool & dierenwinkel van Drenthe!

Het adres voor Puppycursus, Gehoorzaamheid, Hondensport, Gedragsbegeleiding en Natuurlijke Diervoeding.

CONTACT

Molenstraat 28                            7941 AW Meppel

0522-242343 info@alphanatura.nl

06-24949791 info@alphameppel.nl

 

KEURMERK

Find Us On Facebook

facebook!