Alpha Meppel
voor de juiste opvoeding van uw hond!

Even voorstellen: mijn naam is dus Annemieke van Kuijk-Van Kersbergen. In 1968 geboren in Gouda en sinds 1999 woon ik samen met mijn man John in Drenthe, eerst in Ruinerwold, waar we onze bobtail Gismo als pup hebben gekregen, en vanaf begin 2001 in Meppel. Daar is Face, onze Tervuerense herder bij gekomen, hij was toen 4 jaar en kwam even uitzieken om vervolgens de rest van zijn leven bij ons te blijven.

Begin 2011 waren onze beide honden er niet meer, een leeg stil huis wat snel daarna gevuld mocht worden met een zoon uit Lesotho gekregen en in juni 2016 een dochter uit Zuid-Afrika.

Aan het begin van 2016 hebben we ook onze andere droom weer kunnen verwezenlijken en is Badisa, onze Briard gekomen. De overeenkomst tussen deze 3 honden is het herder-zijn en de lange haren. Daar blijft het dan ook bij, want het zijn in gedrag echt verschillende honden.

  

Met Gismo hebben we alle cursussen bij de Alpha Hondenschool doorlopen, puppy cursus, basis, vervolg, gehoorzame huishond en vanaf dat ze 1 jaar was iedere week behendigheid. Ook de Tervuerense herder heeft tot zijn 13e een rondje over de behendigheidsbaan gelopen. Hij was niet heel dapper en snel, maar luisterde erg goed. De Briard moet eerst volgroeid zijn om behendigheid te mogen doen, dus daarmee eerst de andere cursussen :-) !

Sinds 2004 ben ik begonnen met het geven van de puppy begeleiding. Waarom? Omdat het zo ontzettend leuk is om met die kleine hondjes te spelen en te werken! Zien hoe ze de wereld ontdekken en mee te helpen ze te laten opgroeien tot gezellige, goed gesocialiseerde hondjes, het is iedere dinsdag steeds weer een klein feestje.

Hopelijk zie ik u binnenkort ook met uw pup op de hondenschool?!

Groetjes Annemieke

ALPHA MEPPEL / NATURA

De gezelligste hondenschool & dierenwinkel van Drenthe!

Het adres voor Puppycursus, Gehoorzaamheid, Hondensport, Gedragsbegeleiding en Natuurlijke Diervoeding.

CONTACT

Molenstraat 28                            7941 AW Meppel

0522-242343 info@alphanatura.nl

06-24949791 info@alphameppel.nl

 

KEURMERK

Find Us On Facebook

facebook!