Alpha Meppel
voor de juiste opvoeding van uw hond!

Er zijn situaties genoeg te bedenken waarin privébegeleiding van baas en hond wenselijk is. In vele gevallen is het niet handig of praktisch om in de groep met mensen en honden mee te draaien, is een rustige opbouw wenselijk of misschien wel vereist is. Om deze redenen geven wij privébegeleiding aan huis of op onze hondenschool.

Onze privébegeleiding kent geen grenzen en alles is mogelijk! Of je nu zelf niet in staat bent om naar een cursus te komen, je hond gedrag vertoont waardoor je niet wilt of durft mee te trainen in een groepsles of misschien vind je één op één begeleiding gewoon veel prettiger dan in een groep? Wij begrijpen het en kunnen door onze jaren ervaring voor jou en je hond de juiste begeleiding aanmeten.

Een aantal voorbeelden waarin privébegeleiding erg gewenst kan zijn:

Beperkt in vervoersmogelijkheden

Autorijden is duur en niet iedereen heeft dan ook een auto voor de deur staan.  Wij komen naar u toe! Een gehoorzaamheidscursus aan huis kan in vele gevallen een uitkomst zijn. Dit kan met één op één begeleiding maar ook met meerdere mensen en honden tegelijk, wanneer u mensen kent in een gelijke situatie.

Wandelcoaching

Voor sommige mensen is het wandelen met de hond geen plezier meer maar een hele opgave, dit kan verschillende oorzaken hebben. Wij zullen jou gaan helpen om het wandelen op straat weer plezierig te maken.

Daarnaast durven veel mensen hun hond niet los te laten lopen, terecht want je wil toch niet dat je hond er vandoor gaat. Toch is het in vele gevallen meer de angst van onze kant en/of dat we niet weten hoe we kunnen voorkomen dat de hond wegloopt. Hierbij willen wij graag helpen want een hond leren loslopen is, met de juiste begeleiding, vaak vrij eenvoudig aan te leren.

  

Gedragsproblemen

Natuurlijk kunnen wij u helpen bij gedragsproblemen van uw hond en dit kan van alles zijn: Agressie, angst, slopen in huis enz., enz. Gedragsproblemen kunnen een reden zijn waardoor u niet naar een cursus wilt, heel begrijpelijk... Maar niets doen helpt ook niet! Wij kunnen je de begeleiding geven die nodig is om het gedrag van de hond te kunnen sturen en wellicht te verhelpen.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van veel voorkomende redenen waarom privébegeleiding zeer nuttig kan zijn, u bent echt niet de enige! Natuurlijk kan er nog een andere reden zijn waardoor privébegeleiding wenselijk is.

Aarzel niet en bel of mail ons voor een intakegesprek, wij kunnen echt helpen!

ALPHA MEPPEL / NATURA

De gezelligste hondenschool & dierenwinkel van Drenthe!

Het adres voor Puppycursus, Gehoorzaamheid, Hondensport, Gedragsbegeleiding en Natuurlijke Diervoeding.

CONTACT

Molenstraat 28                            7941 AW Meppel

0522-242343 info@alphanatura.nl

06-24949791 info@alphameppel.nl

 

KEURMERK

Find Us On Facebook

facebook!