Alpha Meppel
voor de juiste opvoeding van uw hond!

Reviews

Fotoshoot "Dierendag" = VOL!

Op vrijdag 4 oktober zal Jaggie's Pawprint een fotoshoot houden in onze winkel om prachtige foto's te schieten van jouw huisdier. Wil jij ook een prachtige foto van je hond, kat, konijn, hamster of wat dan ook? Jaggie's Pawprint zorgt voor een unieke foto van jouw huisdier!

De fotoshoot vind plaatst in een aparte ruimte die we kunnen afsluiten voor publiek. Op deze manier kunnen wij uw huisdier in alle rust leuker en vrijer op de foto zetten dan normaal. De ideale setting om ook eens je andere huisdieren mee te nemen!  Cavia, Konijn, Hamster, Fret, Vogel, Hagedis, Slang, Fret, Schildpad het kan onze fotograaf niet gek genoeg!

Omdat wij graag willen voorkomen dat er rijen ontstaan met wachtende huisdieren, kun jij je vooraf opgeven via het aanmeldformulier en zelfs via een tijdvak aangeven hoe laat je langs wilt komen. Zonder aanmelding kunnen wij geen fotoshoot garanderen, de aanmeldingen gaan namelijk voor.

Deze fotoshoot zelf is helemaal GRATIS!  De digitale foto’s, afdrukken of wenskaarten kunnen tegen een kleine vergoeding gekocht worden.

Wanneer je hebt deelgenomen aan de fotoshoot dan mag je met 10% korting shoppen in onze winkel en iets lekkers voor je hond mee te nemen.

Dus wacht niet langer en geef je snel op!

Startdatum vr-04-10-2019 11.00
Einddatum vr-04-10-2019 18.00
Prijs per hond Gratis
Locatie
Alpha Natura
Molenstraat 28, 7941 AW Meppel, Nederland
Alpha Natura

ALPHA MEPPEL / NATURA

De gezelligste hondenschool & dierenwinkel van Drenthe!

Het adres voor Puppycursus, Gehoorzaamheid, Hondensport, Gedragsbegeleiding en Natuurlijke Diervoeding.

CONTACT

Molenstraat 28                            7941 AW Meppel

0522-242343 info@alphanatura.nl

06-24949791 info@alphameppel.nl

 

KEURMERK

Find Us On Facebook

facebook!