Alpha Meppel
voor de juiste opvoeding van uw hond!

Fotoshoot "White Christmas" = VOL!

Fotoshoot "White Christmas" = VOL!

Na het grote succes van de "pretty in black" fotoshoot zal zaterdag 7 december Jaggie's Pawprint de hele dag bij ons in de winkel zijn om weer prachtige foto's te schieten van jouw huisdier. Dit keer zal het thema "White Christmas" zijn en gaan we een leuke kerstsfeer creëren!

Hoe leuk is het dan om van deze prachtige foto een unieke kerstkaart te laten maken?
Dit kan allemaal ter plekke geregeld worden!De fotoshoot vind plaatst in een aparte ruimte die we kunnen afsluiten voor publiek. Op deze manier kunnen wij uw huisdier in alle rust leuker en vrijer op de foto zetten dan normaal. De ideale setting om ook eens je andere huisdieren mee te nemen!  Cavia, Konijn, Hamster, Fret, Vogel, Hagedis, Slang, Fret, Schildpad het kan onze fotograaf niet gek genoeg!

Omdat wij graag willen voorkomen dat er rijen ontstaan met wachtende huisdieren, kun jij je vooraf opgeven via het aanmeldformulier en zelfs via een tijdvak aangeven hoe laat je langs wilt komen. Zonder aanmelding kunnen wij geen fotoshoot garanderen, de aanmeldingen gaan namelijk voor.

Deze fotoshoot zelf is helemaal GRATIS!  De digitale foto’s of kerstkaarten kunnen tegen een kleine vergoeding gekocht worden.

Wanneer je hebt deelgenomen aan de fotoshoot dan mag je met 10% korting shoppen in onze winkel en iets lekkers voor je hond mee te nemen.

Dus wacht niet langer en geef je snel op!

Startdatum za-07-12-2019 10.00
Einddatum za-07-12-2019 16.00
Prijs per hond Gratis
Locatie Alpha Natura

ALPHA MEPPEL / NATURA

De gezelligste hondenschool & dierenwinkel van Drenthe!

Het adres voor Puppycursus, Gehoorzaamheid, Hondensport, Gedragsbegeleiding en Natuurlijke Diervoeding.

CONTACT

Molenstraat 28                            7941 AW Meppel

0522-242343 info@alphanatura.nl

06-24949791 info@alphameppel.nl

 

KEURMERK

Find Us On Facebook

facebook!