Alpha Meppel
voor de juiste opvoeding van uw hond!

Wij, Raymond Plomp & Sophie Witschge, zijn samen eigenaar van Alpha Hondenschool Meppel. We willen een hondenschool neerzetten waar baas en hond heel veel kunnen leren en vooral samen veel plezier beleven. Beiden hebben we vele jaren ervaring in zowel de gehoorzaamheid als de hondensport alsmede in de omgang met honden die probleemgedrag vertonen. 

Alpha Hondenschool is een hondenschool en gedragscentrum. Wij zijn al ruim 25 jaar actief met diverse cursussen op het gebied van hondenopvoeding en hondensport. Onze cursussen worden, al vanaf de start van Alpha Hondenschool, gegeven op Hippisch Centrum Robaard in de Oosterboer te Meppel. Vanaf november 2020 zijn wij verhuisd naar Jan Huygen van Linschotenstraat 15 te Meppel. Ook wel bekend als het "oude pand van Houthandel J. Sok"

  

Wij werken volledig met hondvriendelijke trainingsmethodes en daarnaast ook geheel onafhankelijk, waardoor wij aan geen enkele methode gebonden zijn. Wat hier een groot voordeel van is, is dat we de mogelijkheid hebben om de juiste begeleiding aan te meten bij u en uw hond.

In de loop van de jaren hebben wij ervaren dat geen enkele hond of baas gelijk is, sterker nog elke baas-hondcombinatie is anders. Bij Alpha Hondenschool krijgt iedere baas-hondcombinatie dan ook begeleiding bij het vinden van een manier van trainen die het beste bij hen past, om zo het gewenste eindresultaat te behalen. Door elkaar te leren begrijpen en te leren samenwerken ontstaat een goede baas-hondrelatie en worden ook veel gedragsproblemen voorkomen.

Alle medewerkers van onze hondenschool zijn professioneel opgeleide instructeurs met zeer veel praktijkervaring die u met veel gedrevenheid zullen begeleiden tijdens één van onze cursussen. We zorgen ervoor dat iedereen uit het Alpha-Team op de hoogte blijft van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van hondengedrag en hondentraining. 

Wij hopen u van harte welkom te kunnen heten tijdens een van onze cursussen.

Raymond Plomp

En het gehele Alpha Team!

ALPHA MEPPEL / NATURA

De gezelligste hondenschool & dierenwinkel van Drenthe!

Het adres voor Puppycursus, Gehoorzaamheid, Hondensport, Gedragsbegeleiding en Natuurlijke Diervoeding.

CONTACT

Molenstraat 28                            7941 AW Meppel

0522-242343 info@alphanatura.nl

06-24949791 info@alphameppel.nl

 

KEURMERK

Find Us On Facebook

facebook!